spot_img
Altele
    AcasăActualitatePrim ministrul, adus la „Căsuța Răsturnată“ pe un drum desfundat

    Prim ministrul, adus la „Căsuța Răsturnată“ pe un drum desfundat

    Un nou obiectiv turistic important a apărut în județul Gorj, ca urmare a unei idei năstrușnice pe care a avut-o un tânăr din comuna Bumbești Pițic. Acesta a construit o căsuță răsturnată, care a început să atragă numeroși turiști. Săptămâna trecută, chiar prim ministru Florin Cîțu, aflat într-o scurtă vizită electorală, a venit să vadă „Căsuța Răsturnată“.

    Leonida Belgher, unul dintre candidații la funcția de primar al localității Bumbești Pițic, a constatat că drumul pe care a venit prim ministrul este desfundat: „Această doamnă viceprimar vine cu prim-ministrul la Căsuța Răsturnată, dar nu a putut să vină înainte cu doi-trei oameni pentru a face un șanț pe marginea drumului. Nu se poate așa ceva. A venit prim ministrul, și măcar să fi făcut ceva să îmbunătățească acest drum. Măcar șanțul putea să-l facă“.

    Nici măcar vegetația de pe marginea drumului nu a fost tăiată.

    Totul este josul în sus

    Comuna Bumbești Pițic este condusă de viceprimărița Irina Cojocaru, care a preluat atribuțiile fostului edil șef, care a fost condamnat la închisoare cu executare.

    „Este singura de acest fel din România. Dacă exista, nu o mai făceam eu“, ne spune Alexandru Ducu, care a „furat“ ideea din Turcia şi a pus-o în aplicare în județul Gorj.

    La „Casa răsturnată“ vin din ce în ce mai mulți vizitatori. Taxa de vizitare este de 15 lei, iar copiii cu vârste între 3 şi 10 ani plătesc doar zece lei.

    Construcția casei a început în vara anului trecut, iar până în luna noiembrie a fost gata, după care a urmat realizarea părții interioare, care a fost și cel mai dificil. Casa are un dormitor, o baie şi o bucătărie. Toate încăperile au fost mobilate şi, bineînțeles, mobila a fost pusă pe tavan.

    „În august am început construcția. Este făcută după modelul caselor americane, din lambriu din lemn, cu geamuri şi uși înalte. Este făcută pe o structură metalică pentru a sta în acest fel. Investiția totală s-a ridicat la aproximativ 30.000 de euro. La partea de structură metalică am angajat muncitori profesioniști, iar la partea interioară am avut un specialist. Am realizat şi eu o mare parte din lucrări. Am pus prima dată parchetul şi au început să vină şi ideile. Mobila am comandat-o de la o firmă. Patul a fost cel mai greu de pus. Pe lângă structura metalică am pus grinzi din lemn pe care s-a prins mobilierul“, a spus Alexandru Ducu, care s-a inspirat de la o casă de acest fel pe care văzut-o în Turcia.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: