spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateRevelionul în Egipt, mai ieftin decât la Călimănești

  Revelionul în Egipt, mai ieftin decât la Călimănești

  Gorjenii au început să își planifice concediile pentru sărbătorile de iarnă. Nici măcar restricțiile cu privire la obligativitatea prezentării certificatul verde nu îi face pe cei dornici de petrecere să rămână acasă. Primele pachete turistice au fost deja vândute. Cei care doresc un sejur în țară trebui să scoată mai mult din buzunare.

  Ca în fiecare an, zona montană atrage cei mai mulți turiști. Pachetele diferă în funcție de buzunarul fiecăruia însă prețurile sunt piperate.  “În ciuda restricțiilor, gorjenii nu renunță la concedii. În momentul de față avem foarte multe programe pentru sărbătorile de iarnă. Cele mai multe oferte sunt pentru România. În ultimii doi ani, turiștii nostri au renunțat la excursii în afară, preferând țara noastră. Din acest motiv ne-am axat pe turismul intern. Preturile pleacă de la 1290 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare și cina festiva Crăciun sau Revelion. În Mărginimea Sibiului sunt multe oferte, cu prețuri între 1500-2500 de lei de persoană. Avem și oferte pentru Crăciun în Delta Dunării. Pentru cei care nu își doresc să plece departe de casă, în județul Vîlcea, hotelurile vin cu o ofertă de 4 zile de cazare, all inclusive, cu acces la SPA, prețul plecând de la 500 de euro/ persoană”, a transmis Virgil Dănăricu, agent turism.

  Străinii mai ieftini

  Pentru aceiași bani însă un concediu prelungit, gorjenii dispuși să plece din țară pot opta pentru Egipt. “În privința destinațiilor externe, în Egipt –Hurgada, concediul de Revelion pleacă de la 500 de euro de persoană, Pachetul include transportul cu avionul, transportul de la aeroport la hotel și invers, 7 nopți de cazare cu all inclusive însă masa de Revelion se plătește, este 100 de euro de persoană. Turcii oferă și ei servicii de calitate la prețuri reduse. Pachetele pornesc de la 700 de euro”, susține aceiași sursă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: