spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateRomanescu, optimist după ce instanța a dat undă verde noii organigrame: „Polițiștii...

  Romanescu, optimist după ce instanța a dat undă verde noii organigrame: „Polițiștii locali nu trebuie să își facă datoria în funcție de necesitățile individuale”

  Primarul Marcel Romanescu se declară optimist după decizia instanței de a nu suspenda aplicarea noii organigrame a Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Edilul are și un mesaj pentru polițiștii locali care au atacat hotărârea de consiliu local și le cere să își facă treaba în funcție de interesele comunității, nu în funcție de cele personale. Romanescu spune că noua structură de personal a instituției pe care o conduce va deveni funcțională din luna mai.

  Prima decizie dată de instanța de judecată privind organigrama Primăriei Târgu Jiu nu a fost una favorabilă Sindicatului Polițiștilor Locali. Drept urmare, procesul de reorganizare a instituției decurge conform planului edililor. Primarul Marcel Romanescu și-a felicitat deja echipa care a lucrat la noua organigramă. „Vreau să cred că după această soluție dată de instanța de la Olt, foarte mulți vor înțelege că trebuie să își facă datoria, nimic altceva. Trebuie să își facă datoria în funcție de necesitățile cetățenilor municipiului Târgu Jiu, nu în funcție de necesitățile individuale. Noi am mers mai departe și deja s-au făcut opțiuni pentru posturile înființate, ale celor care nu se mai regăsesc pe funcțiile de conducere și continuăm. Finalitatea acestei hotărâri de consiliu local este pe data de 4 mai, când noua organigramă va funcționa în totalitate”, a declarat primarul Romanescu.

  „Lucrurile merg mai departe”

  Procesul pe care polițiștii locali îl au cu șefii Primăriei Târgu Jiu nu se oprește însă aici, deoarece aceștia au folosit deja calea de atac disponibilă în instanță. Chiar și așa, primarul se declară optimist. „Este o primă victorie, dar consider că până la sfârșit nom avea numai reușite în acest demers pe care l-am făcut. Mă bucur să prima instanță care s-a pronunțat, e adevărat că pe suspendarea efectelor hotărârii de consiliu local, ne-a fost favorabilă nouă și a respins cererea depusă de Sindicatul Polițiștilor Locali. Am mare încredere în echipa cu care lucrez și în profesioniștii de care beneficiez la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Nu pot să privesc decât cu ochi buni această decizie. Lucrurile merg mai departe, cu toate piedicile care ne-au fost puse în această perioadă. Strategia în privința personalului va merge mai departe, pe același drum pe care l-am parcurs și până acum”, a mai adăugat Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: