spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateSe închide circulația pe o stradă din Târgu Jiu

  Se închide circulația pe o stradă din Târgu Jiu

  Circulația pe strada 16 Februarie din Târgu Jiu va oprit ca urmare a unor lucrări de înlocuire a rețelelor de canalizare și alimentare cu apă, care se  execută în cadrul proiectului de modernizare a Căii Eroilor.

  „Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii că traficul de pe strada 16 Februarie va fi oprit în perioada 15 – 31 martie 2021, ca urmare a lucrărilor la rețeaua de canalizare.

  Se intervine în zona Bisericii Sf. Apostoli Petru și Pavel, acolo unde vor fi înlocuite rețelele de canalizare pluvială și menajeră, dar și cea de alimentare cu apă“, au anunțat reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

  Lucrările sunt în întârziere

  Lucrările de modernizare a Căii Eroilor au început în vara anului trecut. Este vorba de primul tronson dintr-o investiție totală estimată la 40 de milioane de euro. Executantul lucrării este o firmă italiană. Valoarea lucrărilor este de două milioane de euro.

  Proiectul vizează modernizarea carosabilului, a sistemului de iluminat, realizarea de spații verzi și amplasarea de mobilier nou. Lucrările ar trebui să fie gata în şase luni, dar firma italiană a subcontractat lucrarea, iar execuția a întârziat.

  Proiectul aparține cunoscutului arhitect Dorin Ștefan, fost decan al Facultății de arhitectură din București.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: