spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSubprefectul Iacobescu la cârma Prefecturii Gorj

  Subprefectul Iacobescu la cârma Prefecturii Gorj

  După demiterea prefectului, subprefectul Marcel Iacobescu a preluat atribuțiile. Este o perioadă tranzitorie până la numirea unui nou prefect.

  “Este o perioadă mai grea. Am fost nominalizat să preiau atribuțiile funcției de prefect și datorită conjuncturii, colegul meu Virgil Drăgușin este în concediu medical. Am rămas practic singur în conducerea instituției. Suntem printre singurele județe care nu au secretar general la Prefectură. Ne vom desfășura activitate, va fi mai greu pentru că nu este ușor să îndeplinești atribuțiile a patru funcții, una de prefect, doi subprefecți și un secretar general”, a declarat liberalul Marcel Iacobescu.

  Post rămas vacant

  În privința postului de secretar general, pentru că nu s-au înțeles asupra persoanei care să ocupe această funcție, liberalii nu au acceptat propunerea celor de la USR PLUS lăsând în așteptare nominalizarea făcută. Între timp, prefectul a fost demis și omul propus pentru acest post a fost transferat pe un alt departament din cadrul Instituției Prefectului.

  “Pe 2 iulie, fostul prefect Răducan fost făcută o propunere către minister pentru delegarea temporară a atribuțiilor funcției de secretar general către anumită persoană. Așteptăm să vedem dacă o să primească avizul ministerului. Este posibil să fie nominalizată o altă persoană”, a mai transmis Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: