spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateSute de candidați au picat concursul pentru posturile de infirmier de la...

  Sute de candidați au picat concursul pentru posturile de infirmier de la SJU

  Sute de candidați au picat concursul organizat de către Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru angajarea de infirmieri debutanți. La finalul anului trecut, unitatea medicală a scos la concurs un total de 15 posturi de infirmier debutant. Acestea sunt disponibile la următoarele secții: 1 la Secția Chirurgie Generală I, 1 Secția Obstetrică Ginecologie, 3 posturi la Secția ATI II, 5 posturi la Secția ATI I și 5 posturi la Secția Neurologie.

  În urma selecției dosarelor și a organizării probei scrise a concursului au fost respinși peste 200 de candidați. Astfel, din totalul celor 252 de persoane care au depus dosarele pentru a participa la concursul de angajare au promovat numai 15. Este exact numărul de lucrători de care are nevoie unitatea medicală la secțiile amintite. Cele 15 infirmiere medicale vor începe de luna aceasta activitatea la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

  Unitatea spitalicească a mai angajat de luna aceasta doi medici. Este vorba de Roxana Istratie, medic de medicina muncii și Roxana Elena Bălăcescu, medic primar recuperare medicală și balneo.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: