spot_img
18.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 4, 2024
Altele
    AcasăEconomicPersonalul TESA, trimis la munca de jos

    Personalul TESA, trimis la munca de jos

    Aproximativ 1.000 de salariaţi TESA, din cadrul CEO, vor fi trimişi în producţie. Declaraţia a fost făcută de managerul corporatist al CE Oltenia, Laurentiu Ciurel, în cadrul conferinţei de presă, organizată ieri la sediul instituţiei.

    Managerul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, va trimite aproximativ 1.000 de salariaţi TESA în producţie. Potrivit acestuia, din cei 2.300 de angajaţi din cadrul personalului tehnico-economico-administrativ vor rămâne în jur de 1.400 salariaţi TESA, în urma schimbării organigramei. Managerul Laurenţiu Ciurel a mai spus că mulţi dintre cei care vor părăsi birourile vor ajunge pe la EMC-uri şi vor înlocui pantofii cu cizmele pentru că vor lucra probabil în barăci. Acesta consideră că pentru CE Oltenia indicat ar fi ca procentul acoperit de personalul TESA să ajungă la 8%. Deşi este conştient că nu este uşor să faci o astfel de reducere de personal, în condiţiile în care toată lumea este „învăţată” să lucreze în birouri, totuşi managerul CE Oltenia spune că totul va pleca de la noua organigramă. Noua schemă de personal va fi una atent analizată iar echipa de specialişti, ce va fi aproape zi de zi de şeful CE Oltenia, va trebui să îndeplinească încă un criteriu în plus, pe lângă cel de profesionist şi bun specialist, acela că persoană va trebui să aibă caracter, după cum a precizat Ciurel. Cu angajări rare, noul manager se gândeşte la închegarea unei echipe performante, o echipă care să ştie să negocieze cu mari companii, dar şi să lucreze pe proiecte complexe.

    Casă de avocatură

    Aşa se face că Laurenţiu Ciurel a cerut Ministrului Energiei ca pentru proiectele de investiţii mari, cele implementate împreună cu marile companii, să i se permită colaborarea cu o casă de avocatură. „Ce să fac la conflictele de muncă, când juriştii semnează primii ca şi contestatari. Mai apără ei interesele companiei?”, a spus Laurenţiu Ciurel. De altfel, nu este pentru prima dată când Ciurel colaborează cu o casă de avocatură în vederea obţinerii de asistenţă juridică de specialitate. Complexul Energetic Rovinari a apelat pentru prima dată la serviciile casei de avocatură Șova în martie 2007. Obiectul contractul dintre cele două părți era „Consultanță juridică pentru încheierea contractului de finanţare și execuție a instalațiilor de desulfurare aferente grupurilor energetice nr. 3 și nr. 6 Rovinari”.

    Te-ar mai putea interesa

    3 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: