spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăEconomicZeci de salariați de la CEO s-au îmbolnăvit de COVID-19

  Zeci de salariați de la CEO s-au îmbolnăvit de COVID-19

  Zeci de salariați de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) sunt infectați cu noul coronavirus. Pe lângă aceștia, alți aproximativ 50 de salariați sunt în izolare la domiciliu după ce au intrat în contact cu persoane bolnave de COVID-19.

  „Apar zilnic cazuri. Avem undeva la 34 de salariați identificați cu COVID-19. Avem în izolare 48 de salariați“, a declarat Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO.

  Măști de protecție și dezinfectanți

  La nivelul tuturor unităților s-au luată măsuri de protecție. Daniel Burlan spune că salariaților le sunt asigurate măști de protecție și dezinfectanți: „În primul rând lucrăm la disciplina personalului în a se proteja, ceea ce înseamnă purtarea măștii de protecție. Ei sunt cel mai mult timp în spațiu închis în mijloacele de transport. Acolo există cea mai mare aglomerație. Dacă în sălile de apel reușim să păstrăm o distanțare, în autobuz, în momentul urcării și coborârii există o apropiere. Insistăm pe igienizarea mijloacelor de transport la punctele de lucru. Le asigurăm materialele de protecție. Dozatoarele pentru dezinfectanți, din păcate, în unele locuri au fost distruse. Cea mai bună protecție este autoprotecția. Fiecare trebuie să respecte regulile, să se spele cu apă și săpun cât mai des.

  De asemenea, trebuie ca doar jumătate din locurile din mijloacele de transport să fie ocupate. Funcționăm cu mai puțin de jumătate din excavatoare, astfel că numărul de salariați care trebuie să fie transportat la locul de muncă este redus.

  La toate carierele funcționăm cu maxim jumătate din capacități“, a mai adăugat Daniel Burlan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: