spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăEvenimentArmă confiscată de polițiști

  Armă confiscată de polițiști

  La data de 03.07.2021 polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Gorj au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea evenimentelor pe linie de arme, ocazie cu care au identificat în flagrant un bărbat de 43 de ani, din comuna Runcu, care deținea, fără drept, în imobilul proprietate personală din municipiul Târgu Jiu, o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, supusă autorizării, calibru 5,5 mm cu lunetă, 201 diablouri 5,5 mm și cinci butelii CO2.
  Din cercetările efectuate a rezultat faptul ca bărbatul a procurat arma neletală din orașul Munchen, Germania și a introdus-o în România la data de 18.03.2021, cu autocamionul cu care se afla în cursă.
  Persoana în cauză nu este autorizată pentru a deține purta, folosi arme și muniții.
  Arma neletală împreună cu cele 201 diablouri și 5 capsule cu CO2 au fost ridicate de organele de poliție în vederea continuării cercetărilor.
  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată, fapte prevăzute de articolul 342 alin. 2 Cod Penal și articolul 271 din Legea 86 din 2006 privind Codul vamal al României.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: