spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăEvenimentGorjean întors de la vamă. Este cercetat pentru tentativă de trecere frauduloasă...

  Gorjean întors de la vamă. Este cercetat pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi fals privind identitatea

  Un tânăr de 28 de ani, din judeţul Gorj, care intenţiona să treacă graniţa cu acte false a fost nevoit să facă cale întoarsă. Acesta avea în posesia sa un buletin fals, susţinând vehement că actul îi aparţine, deşi trăsăturile faciale erau diferite. Într-un final, poliţiştii l-au determinat să recunoască că actul prezentat nu îi aparţine.

  La controlul de frontieră, bărbatul s-a legitimat cu o carte de identitate românească, susţinând că documentul îi aparţine şi că atestă adevărata sa identitate. Cu ocazia inspecţiei documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din documentul prezentat de acesta există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care a fost dus la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru verificări.

  La cercetări, a rezultat că persoana în cauză este cetăţeanul român P.R., are 28 ani şi este domiciliat pe raza judeţului Gorj. Referitor la cartea de identitate falsă, acesta a declarat că a primit-o de la o cunoştinţă şi a recurs la această metodă deoarece îşi pierduse cartea de identitate şi intenţiona să ajungă în Italia.
  Dosar penal pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

  Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză şi i-au întocmit tânărului acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi fals privind identitatea, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: