spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentS-a ales cu dosar penal după ce şi-a scos detectorul de metale...

  S-a ales cu dosar penal după ce şi-a scos detectorul de metale la vânzare

  A vrut să vândă un detector de metale dar s-a ales cu dosar penal. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din municipiu, care a pus bunul la vânzare fără să aibă autorizaţie. Poliţiştii i-au întocmit pe loc dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de comercializare a detectoarelor de metale, fără autorizaţie.

  Un bărbat din Târgu Jiu este cercetat penal pentru că a oferit spre comercializare, fără autorizaţie, un detector de metale. Poliţiştii au depistat în Târgu auto care expunea spre vânzare un detector de metale fără a deţine autorizaţie de comercializare. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseştecu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  ,,Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 47 de ani, din localitate, care oferea spre vânzare un detector metale, fără a avea autorizaţie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare a detectoarelor de metale, fără autorizaţie.Precizăm faptul că, în țara noastră, deținerea și utilizarea detectoarelor de metale, de către persoane fizice sau juridice, este reglementată de următoarele legi:

  -Ordinul 251/409/2275/M115 din 31 mai 2004 pentru aprobarea Normelor tehnice de privind deținerea și comercializarea detectoarelor de metale;

  -Ordonanța Guvernului nr. 43/2000 privind protecția patrimoniului arheologic și declararea unor situri arheologice ca zone de interes național;

  -Legea 182/2000, republicată în 2008;

  -Legea 422/2001, republicată în 2006″, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: