spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăExterneValul de căldură 'Charon' lovește Europa! Lista țărilor afectate

  Valul de căldură ‘Charon’ lovește Europa! Lista țărilor afectate

  Valul de căldură ‘Charon’ pune stăpânire pe Europa! Turiștii se confruntă cu ‘condiții extreme’ și obiective turistice închise în plin sezon estival.

  Căldura extremă continuă să lovească sudul Europei, iar autoritățile din Italia au emis alerte roșii pentru 16 orașe, avertizând că riscurile sunt ridicate chiar și pentru persoanele sănătoase. Printre destinațiile turistice afectate se numără Roma, Florența și Bologna, conform informațiilor furnizate de BBC.

  Prognozele indică faptul că săptămâna viitoare temperaturile ridicate vor persista pe întreg teritoriul Europei, odată cu apropiera unui nou val de căldură. Agenția Spațială Europeană (ESA) avertizează că Italia, Spania, Franța, Germania și Polonia se pot confrunta cu condiții extreme în perioada următoare. ESA monitorizează temperaturile atât pe uscat, cât și pe mare cu ajutorul sateliților săi.

  Episoadele de căldură intensă fac parte din modelele meteorologice naturale, dar la nivel global acestea devin tot mai frecvente, mai intense și persistă mai mult timp, datorită schimbărilor climatice globale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: