spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAsistent medical vaccinat, infectat cu COVID-19. O secție din Spitalul Județean de...

  Asistent medical vaccinat, infectat cu COVID-19. O secție din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a fost închisă

  Un asistent medicale de la Secția de Gastroenterologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost infectat cu COVID-19, deși este vaccinat împotriva virusului.

  S-a declarat focar și secția a fost închisă până vineri, 17 septembrie. „Există o persoană infectată din rândul salariaților. Am avut o situație la secția de Gastroenterologie, unde s-a declarat un focar de infecție. Această persoană care fost infectată este vaccinată în prima etapă, la începutul lunii ianuarie. Nu prezintă o formă gravă și se află acasă“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Internările au fost suspendate

  S-a efectuat o testare a tuturor pacienților, iar cei care au fost găsiți pozitivi au fost transferați la Secția de Boli Infecțioase, iar restul au fost externalizați. „S-a efectuat teste la toți pacienții internați și cei care au fost pozitivi au fost transferați la Boli Infecțioase, iar toți pacienții negativi au fost externați la domiciliu. Se va face dezinfecția totală a secției, iar de vineri va fi pusă în funcțiune. La Secția de Gastroentorologie au fost suspendate internările până vineri“, a mai adăugat Dumitru Vienescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: