spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăNational8 sfaturi pentru crock pot pe care trebuie să le știe orice...

  8 sfaturi pentru crock pot pe care trebuie să le știe orice bucătar

  Nu vă mulțumiți cu mâncare fadă și moale. Aceste sfaturi și trucuri de expert pentru crock pot se vor asigura că cina dvs. se va dovedi a fi gustoasă și fragedă de fiecare dată.

  În zilele aglomerate, este atât de tentant să vă duceți la un drive-thru pentru a putea sări peste timpul de gătit și curățenie. Dar puteți sări și peste aceste lucruri cu un crock pot. Cu aceste sfaturi despre cum să folosiți un crock pot, cina va fi mult mai satisfăcătoare, de asemenea.

  Cumpărați tipul potrivit de carne

  Este o dilemă obișnuită: nu ați avut bucata de carne pe care o cerea rețeta, așa că ați schimbat-o cu altceva. Și, ca rezultat, friptura dvs. de porc a ieșit tare și uscată, dar și unsuroasă. Înainte de a face o înlocuire, țineți cont de faptul că, atunci când gătiți la foc lent pentru o perioadă îndelungată, cel mai bine este să folosiți bucăți bine rumenite. Este o ocazie excelentă de a folosi carne mai puțin costisitoare, cum ar fi umărul de porc și coapsele de pui. Pentru a minimiza scurgerile de grăsime, tăiați carnea înainte de a o găti sau planificați să îndepărtați o parte din grăsime înainte de a o servi.

  Rumeniți carnea înainte de a începe

  Înainte de a pune o friptură crudă în crock pot, trebuie să știți ceva. Rumenirea cărnii înainte de timp vă va ajuta să fixați o aromă suplimentară, în plus, va sigila sucurile delicioase ale cărnii. Dacă doriți să fiți cu adevărat impresionat de aromă, adăugați un amestec de condimente la carne, de asemenea. Acest pas durează doar câteva minute, dar face diferența.

  Evitați să umpleți prea mult vasul de gătit

  Când deschideți capacul pentru a servi cina, descoperiți că mâncarea este o masă tare lipită de fundul crock pot-ului. Eek! Deoarece crock pot-urile funcționează cel mai bine atunci când sunt umplute între jumătate și trei sferturi, asigurați-vă că rețeta dvs. îndeplinește acest criteriu. Dacă gătiți cu mai multă sau mai puțină mâncare, este posibil ca timpii de gătire să necesite ajustări.

  Tăiați legumele la o dimensiune uniformă

  Tocănița de vită la crock pot a mirosit atât de bine toată ziua. Dar când vă uitați înăuntru, unele dintre legume sunt crocante și altele au dispărut complet! Această situație nefericită este motivul pentru care este atât de important să tăiați legumele la dimensiunea potrivită. Toate ar trebui să aibă aproximativ aceeași dimensiune, astfel încât să se gătească în mod egal.

  Nu trageți cu ochiul

  Rezistați tentației de a vă uita! De fiecare dată când deschideți capacul, căldura scapă, ceea ce înseamnă că mâncarea dvs. va dura mai mult timp pentru a se găti. Pentru a determina dacă carnea este la temperatura potrivită, consultați un grafic de temperatură sigură pentru alimente și asigurați-vă că investiți într-un termometru de calitate pentru carne.

  Țineți cont de margini

  Nu lăsați ca rețeta dvs. de lasagna mult așteptată să iasă din crock pot pârjolită în unele locuri. Atunci când gătiți alimente „solide”, cum ar fi lasagna, chiftelele de carne, budinca de pâine și prăjiturile pentru micul dejun, este în regulă să verificați părțile laterale pentru a vedea dacă s-au rumenit prea tare. Doar asigurați-vă că vă uitați rapid și numai spre sfârșitul timpului de gătire.

  Îngroșați sosul

  Dacă rețeta de pui gătită la foc lent din această seară înoată în bulion, nu-l aruncați pur și simplu înăuntru. Sucurile nu se evaporă într-un crock pot deoarece capacul este închis. Ca urmare, acestea pot fi mai subțiri sau mai abundente decât vă doriți. Transferați-le într-o cratiță și îngroșați-le într-un sos cu făină sau amidon de porumb.

  Adăugați întotdeauna brânza la sfârșit

  Cu toții am trecut prin asta. Ați făcut o rețetă delicioasă în crock pot, ați completat-o cu brânză și ați lăsat-o puțin prea mult timp. Nu este nimic mai rău decât o mâncare lipicioasă și oarecum cauciucată. Pentru a evita această problemă, nu trebuie să evitați complet brânza. În schimb, asigurați-vă pur și simplu că o adăugați chiar la sfârșit, cu aproximativ 5 până la 10 minute înainte de servire.

  (P)

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: