spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNationalTrei dintre cele mai populare sloturi online

  Trei dintre cele mai populare sloturi online

  pacaneleJocurile de tip slot, păcănelele așa cum le știm în România, au ajuns să fie cele mai căutate și practicate jocuri de noroc din cazinouri. Vorbim de un joc simplu, care nu are nevoie de strategie și de reguli. Atrage prin coloristică, design, coloana sonoră și prin dinamica sa. Nu e greu de tras de o manetă sau apăsarea unui buton, iar rezultatul se afișează instant pe ecran. E un joc al hazardului, fără a putea influența cursul jocului.

  Un joc mecanic video de tip „slot machine” sau simplu „slot” este un aparat de joc de noroc cu trei sau mai multe roți cu imagini care se rotesc independent. Acest gen de aparat este foarte popular în cazinouri și „săli de joc”, asigurând 70% din veniturile acestora.

  Odată cu dezvoltarea internetului, iar tehnologia a dus la apariția gadgeturilor moderne, au apărut și cazinourilor online. Jocurile de tip slots au fost foarte ușor de replicat în mediul virtual, chiar venind la pachet cu o varietate de jocuri pe diferite tematici. Păcănelele din online păstrează același succes în rândul practicanților și iubitorilor de jocuri de noroc.

  Atmosfera în online nu se compară cu cea din cazinourile clasice, dar cu siguranță sunt numeroase avantaje de a practica jocurile de noroc și în mediul digital / virtual.

  Așa cum spuneam, varietatea jocurilor de tip slot reprezintă un avantaj, lucru ce a dus la creșterea jocurilor în popularitate. În decursul anilor, s-au evidențiat câteva jocuri de tip slot, ajungând să fie printre cele mai populare.

  Guns N’ Roses

  Guns N’ Roses este unul dintre cele mai populare jocuri de tip slots. În 2017 a fost declarant jocul anului și a fost catalogat ca fiind cel mai bun slot machine. Este o producție NetEnt, care are pe fundal suntele melodiilor produse de lengedara trupă rock.

  Jocul a ajuns să fie popular și datorită graficei fantastice, a funcțiilor și opțiunilor din joc, dar și pentru muzica rock. Guns N’ Roses este unul dintre sloturile online care nu trebuie ratate.

  Ca modalitate de joc, Guns N’ Roses are cinci role și 20 de linii, iar RTP-ul e de 96.98%. Oferă rotiri gratuite, multiplicatori, simboluri wild, simboluri scatter, o roată bonus și un joc bonus extrem de distractiv.

  Legacy of Egypt

  Creat de Play’n GO, Legacy of Egypt este un alt joc care se învârte în jurul temei extrem de populară a Egiptului antic. Mulinete populate cu simboluri precum scarabe (piramide), piramide (împrăștiere), regine și faraoni sunt completate de muzică interesantă care oferă o atmosfera atractivă.

  Legacy of Egypt are cinci role și 30 de linii. Bonusul este declanșat prin aterizarea a trei piramide împrăștiate oriunde pe role și jucătorii pot câștiga până la 20 de rotiri gratuite. La fiecare rotire a bonusului, un multiplicator aleatoriu între 2x și 10x este aplicat tuturor câștigurilor din acea rotire.

  Book of ra delux

  Book of Ra Deluxe este un joc creionat și dezvoltat de Novomatic. A ajuns unul dintre cele mai populare jocuri de tip slots grație câștigurilor spectaculoase cu ajutorul opțiunilor din cadrul jocului.

  Novomatic a intervenit asupra jocului original și a îmbunătățiri în această zonă a plăților, mărind payout-ul cu aproape un procent și modificând numărul de linii de plată de la 9 la 10. La prima vedere, nu pare o îmbunătățire prea mare, însă o vei simți la nivelul plăților.

  Book of Ra Deluxe este un joc ce merită încercat măcar o data, mai ales dacă îți place aventura și adrenalina.

  Joacă responsabil și pariază doar sumele de bani pe care ești dispus să le pierzi. Joacă-te pentru relaxare, câștigurile sunt doar bonusuri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: