spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertApel pentru a ajuta un polițist din Bustuchin, care a rămas cu...

  Apel pentru a ajuta un polițist din Bustuchin, care a rămas cu sechele grave după COVID-19

  Gheorghe Magîlea, agent șef principal de poliție la postul din comuna Bustuchin, este dependent de un aparat de oxigen, după ce a suferit de COVID-19. Acesta a rămas cu afecțiuni grave ale plămânilor și nu poate să respire singur.

  „Dragi colegi solidaritatea specifică breslei noastre poate să salveze viața unui coleg!
  Agentul șef principal de poliție MAGÎLEA GHEORGHE – Post Poliție Bustuchin-IPJ Gorj, a fost internat din data de 25.12.2020, la o clinică privată din județul Mureș, unde a urmat tratament medical.
  Agentul a fost externat ca fiind vindecat de COVID, dar în continuare este dependent de un aparat de oxigen și este diagnosticat cu:
  -Stare Bronhopneumonie Post-Sars Cov 2 formă severă;
  -Fibroza Pulmonara Secundară;
  -Insuficienta respiratorie acuta cu necesar de oxigen;
  -Litiaza Renala.
  Până în prezent costurile medicale ale tratamentului au fost suportate de către polițist însă este imperios necesar ca acesta să fie continuat, dar costurile necesare depășesc posibilitățile financiare ale polițistului și ale familiei acestuia.
  În acest scop, face un apel la toți cei care îl pot sprijini financiar pentru a putea continua tratamentul atât de necesar.
  Contul bancar în care puteți transmite sume de bani este RO83BRDE200SV53559512000, deschis la BRD pe numele Magîlea Irina Lavinia.
  Cei care nu aveți posibilitatea să-l sprijiniți financiar pe colegul nostru îi rugăm să distribuie această postare!“, este mesajul transmis de Corpul Național al Polițiștilor pe pagina de Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: