spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertCe așteptări are Radu Miruță de la noul prefect?!

  Ce așteptări are Radu Miruță de la noul prefect?!

  „Ma tot intreaba cunoscuti si necunoscuti cine va fi noul prefect al judetului? Ei bine, nu am inca acest raspuns fiindca este in derulare o procedura interna la finalul careia va fi o consultare cu presedintii filialelor locale dupa care Biroul Judetean al USR va emite o recomandare.

  Printre altele, noul prefect ar trebui sa fie mai prezent. Da, pur si simplu, mai multi cetateni ai acestui judet ar trebui sa simta mai mult decat pana acum ca judetul are prefect…fara ca ei sa se intereseze cine este acesta.

  O persoana integra, intelectuala, profesionista in domeniul de activitate, care respira cinste si care nu a fost racordata la reteaua controversata a judetului Gorj.

  Prefectul nu are in subordine institutiile judetului Gorj, insa are o relatie de colaborare institutionala cu toate acestea si suficiente parghii sa le mai scuture putin. Are sedinte lunare cu reprezentantii acestor institutii de unde poate si trebuie sa mai scoata la tabla.

  Consilierii locali din intreg judetul Gorj, trebuie sa aiba un “last resort”, o ultima solutie la Prefectura Gorj in interactiunea lor cu abuzurile unor primari. Adesea, multe abuzuri din desfasurarea sedintelor de consilii locale raman neadresate fiindca cei nedreptatiti mor cu dreptatea in mana cand prefectul partidului primarului trage pe linie moarta nedreptatea consilierului altui partid. Vom propune o metoda clara si simpla prin care orice consilier local, de la orice partid, sa isi poate striga problema in Institutia Prefectului.

  Prefectul are un corp de control care trebuie sa fie mai curajos, pus la treaba in permanenta si deloc selectiv.

  Nu, Prefectul Judetului Gorj nu trebuie sa fie sperietoarea judetului, dar nici gluga de coceni.

  Dumneavoastra ce asteptari aveti de la noul prefect?”,este mesajul transmis de Radu Miruță gorjenilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: