spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertDebut pentru Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu

  Debut pentru Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu

  După aproape un an de pauză, competiţiile de handbal juvenil revin în actualitate. La începutul lunii februarie va începe, sub formă de turnee, o nouă ediție a Campionatelor Naționale de junioare. Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria J. Primul turneu din serie se va disputa la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, în perioada 3-7 februarie.Junioarele 3, antrenate de Andrei Enache, vor debuta în noua ediție de campionat pe 4 februarie. Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu vor întâlni pe CSM Slatina.

  50 de echipe vor lua startul în noua ediție a Campionatului Național la nivel de Junioare 3. Campionatul este structurat pe regiuni geografice, în 12 serii, opt a câte patru echipe, trei a câte cinci echipe şi o serie de trei echipe. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria J, alături de CSS Petroșani, CSS Hunedoara, HCM Craiova și CSM Slatina.

  Primul turneu din serie se va desfăşura la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, în perioada 3-7 februarie. În această perioadă se vor juca 10 meciuri, câte două în fiecare zi. CSM Târgu Jiu va sta în prima etapă. Elevele lui Andrei Enache vor juca prima partidă pe 4 februarie, de la ora 13.40, cu CSM Slatina. Vineri, 5 februarie, de la ora 11, CSM Târgu Jiu va înfrunta pe CSS Hunedoara. Sâmbătă, tot de la ora 11.00, gorjencele se vor duela cu HCM Craiova, iar duminică, de la 11.40, CSM Târgu Jiu va juca împotriva echipei CSS Petroșani.

  Cresc de la meci la meci

  Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu are încredere în junioarelor pregătite de Andrei Enache. “După o lungă perioadă de așteptare revin și competițiile la nivel juvenil. Suntem bucuroși să fim gazda primelor meciuri oficiale organizate de către FRH. CSM Târgu Jiu are echipă în Campionatul Național de Junioare 3. Le doresc tinerelor handbaliste, în primul rând sănătate, și le transmit că am mare încredere în ele și sunt sigur că munca lor va fi răsplătită pe măsură. Obiectivul echipei de Junioare 3 este de a crește de la meci la meci, de a juca un handbal în viteză, un handbal modern și cu zâmbetul pe buze!”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: