spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a întrerupt seria neagră. Victorie în...

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a întrerupt seria neagră. Victorie în deplasare

  CSM Târgu Jiu a reușit să întrerupă seria neagră a meciurilor fără victorie și s-a impus sâmbătă, 12 martie, pe terenul echipei din Galaţi, scor 72-77.

  Meciul a contat pentru etapa 23-a din Liga Naţională.

  Pentru gruparea gorjeană a fost cea de a şasea victorie din actuala stagiune a Ligii Naţionale. Unul dintre artizanii succesului de la Galaţi a fost Kendarrius Hamilton, fostul jucător al echipei din Galaţi. Baschetbalistul american a fost cel mai bun jucător al grupării gorjene, cu 20 de puncte marcate, 5 recuperări şi +14 index de eficienţă, în cele aproape 32 de minute petrecute pe parchet.

  Gruparea gorjeană a condus şi la 19 puncte distanţă, dar a trăit periculos pe final de meci, care a fost mai bine gestionat de elevii lui Claudiu Alionescu, şi în special de experimentatul căpitan ala gorjenilor, Porter Troupe.

   

  CSM Târgu Jiu s-a impus în trei din cele patru reprize

   

  Claudiu Alionescu a început meciul din Sala Dunărea din Galaţi cu următorul „5”: Porter Troupe, Malik Morgan, Kendarrius Hamilton, Dylan Carl şi Octavian Ilie. Scorul pe sferturi a fost 14-16, 16-25, 20-22, 20-16.

  Porter Troupe a făcut şi el un meci excelent, cu 15 puncte marcate, 3 recuperări şi 2 pase decisive, în timp ce Brandon Sly a avut 14 puncte, 6 recuperări şi două pase decisive. Malik Morgan a strâns 10 puncte în acest meci. O evoluţie foarte bună a avut şi gorjeanul Octavian Ilie, cu 8p marcate.

   

  Hamilton: „Este cu siguranţă un imbold pentru meciurile ce urmează“

   

  Kendarrius Hamilton a revenit în Sala Dunărea din Galaţi, dar de această dată ca adversar al echipei gălăţene, acolo unde a avut primul contact cu baschetul din România. „Mă bucur că am reuşit să câştigăm. A fost o experienţă plăcută să mă întorc la Galaţi, pentru că aici a fost prima mea experienţă, primul meu contact cu baschetul din România. M-am bucurat de reîntâlnirea cu coach Nini, dar şi să câştigăm împotriva lui a fost un sentiment plăcut.

  A fost un meci foarte competitiv, în care am intrat cu mentalitatea potrivită. Un meci foarte intens, cu momente bune şi cu momente mai puţin bune, dar până la urmă important este că am câştigat.

  Este cu siguranţă un imbold pentru meciurile ce urmează. Este un sentiment plăcut să câştigăm şi sperăm ca în meciurile următoarele să ne luptăm şi mai mult să obţinem rezultate pozitive“, a declarat Kendarrius Hamilton pentru site-ul csmtargujiu.ro.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: