spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal a UCB, exilată în comuna Runcu. Nu este primită...

  Echipa de handbal a UCB, exilată în comuna Runcu. Nu este primită să joace în Sala Sporturilor

  Echipa masculină de handbal a Universității „Constantin Brâncuși“ va disputa meciurile de pe teren propriu în sala de sport din localitatea Bîlta, comuna Runcu, pentru că nu i s-a permis accesul într-o sală din municipiul Târgui Jiu, care se află în proprietatea Primăriei. Aceasta este singura echipă de handbal masculin din județul Gorj.

  Echipa a trimis mai multe adrese Primăriei Târgu Jiu pentru a i se permite să joace într-una din cele două săli omologate pentru desfășurarea meciurilor de handbal, dar nu a primit niciun răspuns, astfel că soluția găsită a fost ca meciurile să se desfășoare în sala de sport a Liceului din localitatea Bîlta, care se află la peste 20 de kilometri de municipiul Târgu Jiu.

  Conducerea UCB și cea a Primăriei Târgu Jiu se află în conflict

  La baza acestei disensiuni se află conflictul izbucnit în această primăvară dintre președintele Senatului universității, Adrian Gorun, și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Conducerea Universității „Constantin Brâncuşi“ a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a făcut o anchetă în urma unei sesizări de plagiat la adresa primarului, dar două dintre cărţile acestuia nu au fost găsite. Şi primarul susţine că nu le mai deține. De asemenea, Comisia de etică a constatat că două cărţi de autor nu se regăsesc înregistrate în bazele de date ale Bibliotecii Naţionale şi ale bibliotecilor cu drept de depozit, iar ISBN-urile declarate aparţin altor cărţi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: