spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticCălinoiu: „Dacă aș fi candidat din partea PSD la Consiliul Județean, aș...

  Călinoiu: „Dacă aș fi candidat din partea PSD la Consiliul Județean, aș fi pierdut alegerile“

  Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj și al PSD Gorj, a mărturisit la emisiunea „Față în față“ de la Impact Tv, că, dacă ar fi candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, ar fi pierdut alegerile: „La alegerile locale, dacă și aș fi candidat eu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și nu era Cosmin Popescu să candideze, pierdeam alegerile. Oricare altul dacă era, același lucru se întâmpla. Cosmin Popescu a  adus electorat și din stânga și din dreapta. El a demonstrat, cât timp a fost parlamentar, că a fost un om echilibrat. Nu a fost un pătimaș politic și nu la auzit nimeni că face scandal. A fost catalogat ca un om de echilibru“.

  Fostul președinte executiv al PSD Gorj a precizat că social-democrații vor avea trei deputați: „Sunt mari șanse PSD să aibă și cel de-al treilea deputat. Dorin Tașcău este un  manager apreciat în învățământ și un profesor foarte bun“.

  „Candidatul PNL s-a prezentat bine“

  Ion Călinoiu a mai spus că și principalul contracandidat al lui Cosmin Popescu a înregistrat un rezultat surprinzător de bun: „Candidatul PNL nu s-a prezentat destul de bine? Cred că nu a avut vreodată PNL un rezultat așa de bun cum l-a avut acum. A și investit, dar s-a prezentat bine. Am fost surprins de modul în care a fost apreciat, nefiind cunoscut în județ“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: