spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăPoliticEconomia în “V” a lui Cîțu: “Punem biciul pe ei, mama lor...

  Economia în “V” a lui Cîțu: “Punem biciul pe ei, mama lor de guvernanți!”

  Florin Citu

  Economia în “V” despre care vorbește premierul Cîțu face gaură în buzunarele gorjenilor. De la zi la zi traiul este tot mai scump. Opoziția critică afirmând că ne așteaptă vremuri și mai grele.

  „Benzina a depășit pragul de 6 lei pe litru! Urmează 5 lei pentru un euro?” Este întrebarea adresată de parlamentarul Mihai Weber. Deputatul PSD susține că povara actualei guvernări este tot mai grea pe umerii contribuabililor. „Creșterea economică în „V” despre care ne tot vorbește premierul Cîțu, a adus după sine creșterea prețului la benzină, creșterea prețului la energie, la gaze și, automat, majorarea prețurilor la alimentele de bază și la materialele de construcții. Guvernarea toxică PNL-USR le-a adus românilor venituri mai mici, inflație în creștere și austeritate, iar în ceea ce privește pragul de 6 lei pentru un litru de benzină el reprezintă deja o povară pentru toți românii, dar și pentru economie. Nu mai vorbesc de pragul de 5 lei pentru un euro, prag pe care se pare că leul îl va depăși în curând. Suntem într-un moment greu pentru România, un moment care putea fi evitat dacă la guvernare s-ar fi aflat partidul care a câștigat alegerile și nu o coaliție de conjunctură, care nu a făcut altceva decât să arunce țara într-o criză fără precedent”, susține liderul PSD Gorj.

  Sătui de politic

  Gorjenii susțin că vremurile actuale vor fi simțite și guvernanții la viitoarele alegeri. Alegătorii nu vor să mai vadă picior de politician pe la poarta lor. „Păi nu îi prindem noi prin Gorj, vin pe la poartă să ne ceară votul. Nu murim noi câțiva ani dar apoi punem biciul pe ei, mama lor de guvernanți. Păi își bat joc de noi în față?! Ies la televizor, mint și noi abia trăim de pe o zi pe alta. Unde-s banii?!”, a declarat Vasile Ionică, din comuna Bălești.

  Campania bate economia

  Politicienii condamnă indiferența premiului Cîțu care nu vede în fața ochilor decât lupta politică pentru șefia PNL. „Premierul comunică doar împrumuturile pe care le face, de zeci de miliarde de lei, și care normal că duc la o creștere economică pentru că banii sunt pompați în consum. Uită să ne spună despre deficitul balanței de plăți, inflația și rata șomajului, falimentul foarte multor firme. Normal că e creștere economică în 2021 față de 2020 când a fost pandemie la alte valori. Este o creștere economică nesănătoasă care nu se vede în buzunarul cetățeanului. Vedem doar scumpiri fabuloase și un trai tot mai greu. Aceasta este economia reală pe care Cîțu nu o vede pentru că nu are când. E în campanie electorală pentru șefia PNL!”, a atacat și liderul PMP Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: