spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăPoliticPlanurile lui Dan Vîlceanu pentru parlamentare, după ce a pierdut alegerile locale

  Planurile lui Dan Vîlceanu pentru parlamentare, după ce a pierdut alegerile locale

  Liderul PNL Gorj Dan Vîlceanu și Ion Iordache rămân cap de listă pentru viitoarele alegeri, parlamentare. Deși echipa nu a fost una de succes în alegerile trecute, președintele organizației județene susține că procedurile statutare trebuie respectate. Vîlceanu candidează pentru încă un mandat de deputat, Ion Iordache ocupând prima poziție pentru Senat.

  Liderul PNL Gorj Dan Vîlceanu se declară nemulțumit de scorul obținut la alegerile locale. Acesta vorbește cu regret despre calcule eronate care au dus pierderea sufragiului. „Noi ne așteptam să câștigăm alegerile, pe județ rezultatul nu ne mulțumește deloc. Alegerilor locale sunt foarte complicate pentru că sunt patru buletinele de vot, rezultatele depinde de fiecare localitate în parte. Noi am mizat pe un vot urban, unde a fost prezență scăzută iar pe rural am pierdut câteva primării, dar, per total, acesta este rezultatul”, a declarat liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

  Fără schimbări

  Deși există regrete, Vîlceanu nu este dispus să facă o vreo schimbare înainte de  viitorul scrutin electoral care va avea loc în decembrie. Echipa din spatele alegerilor locale merge mai departe.  „În ceea ce privește nominalizările pentru Parlamentul României există aceleași proceduri statutare pe care le respectăm. Nu se schimbă nimic, cum am decis așa rămâne! Nominalizările au fost făcute în urma unor discuții avute atât cu domnul Ion Iordache cât și cu colegii din PNL Gorj. Ulterior, am făcut anunțul public, în prezența primarilor, deci nu se pune problema să se schimbe ceva”, a mai transmis Dan Vîlceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: