spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăPoliticPompiliu Păunescu, primarul potrivit pentru localitatea Bâlteni

  Pompiliu Păunescu, primarul potrivit pentru localitatea Bâlteni

  Cu un candidat puternic, PSD Bâlteni are toate șansele să câștige alegerile din data de 27 septembrie, atât la Primărie, cât și la Consiliul Local. Pompiliu Păunescu este cel care, alături de echipa de la județ a Partidului Social Democrat, poate schimba în bine localitatea Bâlteni. Acesta vrea și poate să schimbe fața localității. Situată strategic, de-a lungul Drumului European 79, localitatea are posibilități de dezvoltare, care încă nu au fost puse în aplicare până acum. Asta vrea să facă Pompiliu Păunescu din localitatea Bâlteni: o localitate dezvoltată.

  Puternic afectat de exploatările miniere, Bâlteniul are nevoie de reconstrucție, iar oamenii merită să fie sprijiniți pentru a crea alternativă de dezvoltare. Acestea este principalul obiectiv pe care Pompiliu Păunescu, candidat PSD la Primăria Bâlteni, îl are pentru comunitate. Copiii sunt viitorul comunei, de aceea pentru micuții din localitate, Pompiliu Păunescu își dorește școli noi și moderne, dotate cu bază materială de ultimă generație.

  Infrastructura de apă și canal, dar și alimentarea cu gaze a comunei sunt alte trei obiective pe care candidatul PSD vrea să le ducă la îndeplinire în cei patru ani pe care îi are la dispoziție.

  Accesarea de fonduri europene este o oportunitate cu care autoritățile, dar și locuitorii comunei, se pot folosi. De aceea, Pompiliu Păunescu își dorește înființarea unui compartiment, în cadrul primăriei, care să stea la dispoziția cetățenilor pentru consultanță.

  Atragerea investitorilor în vederea deschiderii unei fabrici de cablaje, este, de asemenea, un alt proiect pentru care luptă candidatul PSD. Cum activitatea minieră este în restrângere, este nevoie de locuri de muncă atât pentru tinerii din localitate, dar și pentru cei care mai au câțiva ani până la pensie.

  Relația cu cetățeanul este foarte importantă, de aceea crearea unui sistem de management al calității pentru creșterea performanței administrației publice locale în scopul soluționării solicitărilor cetățenilor într-un timp mai scurt. Astfel, răspunsul autorităților la orice fel de solicitare se va face promt.

  Candidatul PSD se bucură de o largă susținere din partea liderilor PSD Gorj, care vor să se implice pentru a dezvolta localitatea Bâlteni. Atât președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, cât și deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, sunt alături de Pompiliu Păunescu pentru a contribui la implementarea proiectelor propuse locuitorilor comunei.

  – Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Gorj
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – Cod mandatar financiar coordonator 21200019

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: