spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSocialDecorațiuni hand made pentru bradul de Crăciun făcute de bunicii din Peștișani

  Decorațiuni hand made pentru bradul de Crăciun făcute de bunicii din Peștișani

  Pe pacursul lunii decembrie vârstnicii din comuna Peștișani, beneficiari ai proiectului Bunicii Comunității, au învățat să realizeze în cadrul atelierelor de creație mai multe tipuri de decorațiuni de tip hand made.

  Fie că a fost vorba de îngerași din carton colorat, figurine din carton și sfoară sau chiar felicitări pictate manual, bunicii comunei au mers apoi acasă și au făcut același lucru cu nepoții.

  Decorațiunile create în cadrul poiectului au fost donate apoi mai multor biserici din comună, unde, după slujba de duminică, vârstnicii împreună cu nepoții au împodobit bradul de Crăciun.

  În parteneriat cu biserica, o astfel de acțiune a avut loc duminică în satul Peștișani, preotul Radu Dumitru Traian vobindu-le celor prezenți despre cât de important este în această perioadă de sărbători să se implice activ în comunitate și să sprijine cu acțiuni de voluntariat pe cei aflați în situații de vulnerabilitate. La împodobirea bradului, alături de copiii din corul bisericii și vârstnicii voluntari din proiect, a participat și primarul Cosmin Pigui. La finalul activității copiii din corul bisericii au cântat colinde. De asemenea, săptămâna trecută vârstnicii prezenți la activitățile din centrul de zi din satul Brădiceni au participat la împodobirea bradului folosind decorațiunile create chiar de ei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: