spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăSocialGorjenii păcăliți pot semnala pe WhatsApp ANPC-ul

  Gorjenii păcăliți pot semnala pe WhatsApp ANPC-ul

  Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a înființat, începând din 7 februarie 2022, un număr special de telefon, folosit exclusiv pentru mesaje în aplicația WhatsApp. Cetățenii pot semnala orice nereguli, inclusiv cele referitoare la facturile de electricitate și gaze.

  ”Am înființat acest număr special, care se va afla în permanență la mine, pentru a putea fi cât mai aproape de consumator și a mă putea implica personal în gestionarea situațiilor urgente care pot apărea și care vor fi semnalate astfel” – Horia Constantinescu – președinte ANPC.

  La acest număr, care nu va folosi funcția de apel video sau cu voce, sunt așteptate mesajele scrise și imaginile care să sesizeze nereguli cu caracter de urgență în raport cu respectarea drepturilor consumatorilor, de pe întreg cuprinsul țării. Mai exact, este vorba despre primirea unor facturi foarte mari, nereale, la energie electrică și gaze naturale, cazuri de debranșări, pentru neplată a unor facturi greșite la energie încă necorectate, precum și situații urgente care pun în pericol sănătatea consumatorilor.
  Comisarii ANPC vor selecta, dintre toate mesajele urgente primite de la consumatori, care sunt acelea. Numărul de telefon, pentru aplicația WhatsApp, este 079 021 9551.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: