spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSocialSe împart tichetele de Paște. Peste 1000 de beneficiari în Târgu Jiu!

  Se împart tichetele de Paște. Peste 1000 de beneficiari în Târgu Jiu!

  Se împart tichetele cadou pentru Paște. Peste 1000 de târgujieni vor primi sprijinul autorităților pentru a avea ce pune pe masă, în zi de sărbătoare. Cei mai mulți beneficiari sunt cei care primesc din partea statului și alocație complementară.

  Târgujienii cu venituri reduse vor beneficia și anul acesta de sprijin financiar pentru a trece cu bine peste sărbătorile Pascale. Primăria Târgu Jiu va oferi, în urma solicitărilor venit din rândul populație, peste 1000 de tichete cadou. “Anul acesta vor fi repartizate 1027 de tichete de Paște, dintre care:358 de tichete pentru beneficiarii de ajutor social;504 tichete pentru beneficiarii de alocație complementară;105 tichete pentru beneficiarii de alocație monoparentala;60 de tichete pentru persoanele cu venituri de pana la 530 de lei/ membru de familie, care au depus cerere pentru tichete. Valoarea unui tichet este de 50 de lei. Acestea vor fi distribuite pe 22 și 23 aprilie de la punctul de lucru de la Stadionul Municipal”, a transmis conducerea DPPS Târgu Jiu.

  Pachete cu alimente

  Alte 50 de pachete cu alimente vor ajunge la persoanele cu o situație financiară precară. Pachetele vor conține pulpa porc dezosata – 2 kg, pui grill refrigerat, cârnați de porc – 1 kg, drob miel – 1 kg, kaiser – 1 kg, coasta afumata de porc – 2 kg, 60 de oua, cozonac cu nuca – 1 kg, suc de fructe – o sticla de 2,5 litri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: