spot_img
15 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesPSD Gorj îi amintește lui Iordache cât rău a făcut și face...

    PSD Gorj îi amintește lui Iordache cât rău a făcut și face PNL Complexului Energetic Oltenia

    PSD Gorj a ținut să-i amintească lui Ion Iordache, președintele PNL Gorj, cât rău a făcut și face partidul său Complexului Energetic Oltenia, după ce acesta a dat un comunicat, în care le-a adus mai multe acuze liderilor PSD Gorj, din care să reiasă că ar fi împotriva gorjenilor.

    Organizația județeană a PSD îi recomandă lui Iordache să lase capul în jos și să tacă.

    „Disperarea dă naștere ridicolului, în PNL Gorj!

    Să fii senator PNL, să-l ai șef de campanie într-o competiție cu rezultat știut pe Virgil Popescu, ministrul Energiei și să spui că ești cel care ajută mineritul și energia, înseamnă că realitatea ți-a devenit paralelă!
    Ridicolul situației în care se pune președintele PNL Gorj este evident! Deși provine dintr-o zonă puternic afectată de activitatea minieră, a fost cel care, în GUVERNAREA PNL-USR, a votat PENTRU DISTRUGEREA MINERITULUI!
    Rușine, PNL Gorj! Ați girat un PNRR strâmb când erați cu USR la guvernare și ați fost de acord să închideți mineritul. Acum aveți tupeul să dați lecții de morală?!
    În timp ce voi erați ocupați să închideți energia pe cărbune, alături de Ghinea de la USR, alte țări europene nu știau cum să redeschidă astfel de capacități!
    Când v-am spus că termenele asumate în Planul de Restructurare, respectiv capitolul Energie din PNRR, trebuie renegociate, ați tăcut mâlc.
    În ciuda nivelului destul de ridicat la care au ajuns, mai mult sau mai puțin datorită capacității lor, anumiți lideri politici nu au cu ce demonstra că merită pozițiile pe care le ocupă, iar frustrarea îi copleșește.
    Atacurile furibunde, lansate pe fondul disperării, demonstrează micimea și ipocrizia celor care le susțin.
    PSD a demonstrat prin fapte, nu prin vorbe, că se poate, iar județul Gorj se dezvoltă!
    Echipa PSD Gorj are ceea ce le lipsește cu desăvârșire unor partide: lideri uniți și capabili să conlucreze în aceeași idee, îndreptată spre oameni.” a transmis biroul de presă al PSD Gorj.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: