spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăEvenimentNoi furturi de lemne

    Noi furturi de lemne

    Noi amenzi pentru exploatare nelegală de material lemnos. În doar câteva ore, au fost depistate, de oamenii legii, peste 20 mc de material lemnos tăiat fără forme legale.

    „La data de 5 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au stabilit că un bărbat de 53 de ani, în calitate de adminsitrator al unei societăți comerciale din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, a expediat cantitatea de 18,68 mc material lemnos, fără să evidențieze transportul în aplicația SUMMAL 2.0.
    Conducătorul auto a fost sancționat conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 5000 de lei, iar ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea materialului lemnos”, a transmis IPJ Gorj.

    La aceeași dată, polițiștii Postului de Poliție Bumbești-Pițic au sancționat contravențional un bărbat de 55 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a tăiat cantitatea de 7,572 mc material lemnos, de pe un teren situat în afara fondului forestier național.
    Materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților silvici.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: