spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateAcuze la adresa conducerii Transloc: “Alocă pentru investiții sume de bani, doar...

  Acuze la adresa conducerii Transloc: “Alocă pentru investiții sume de bani, doar pentru confortul personal”

  A fost cu scântei ultima ședință de Consiliu Local Târgu Jiu. Chiar și virtual, consilierii se ceartă între ei. Ultima discuție, lăsată cu acuze, vizează conducerea Transloc.

  Social-democrații susțin că Mihai Paraschiv face investiții pentru confortul personal. Societatea Transloc a beneficiat întotdeauna de bugete generoase din partea Primăriei Târgu Jiu, prin subvențiile acordate. În ultimi ani aprobarea bugetului a fost o adevărată provocare mai ales că cifrele, pe capitole, au atras semne de întrebare. Prin reorganizarea de la nivelul Primăriei Târgu Jiu, societății Transloc i-a revenit mai multe autoturisme. Acum, conducerea i-a anunțat pe consilierii locali că vrea alte mașini în dotarea structurii. Propunerea i-a aprins pe pesediști.

  “Dintr-un buget de 113.990.000.000 lei vechi la Transloc, conducerea Transloc alocă pentru investiții sume de bani, doar pentru confortul personal. După cum vedeți, conducerea Transloc vrea autoturisme pentru a se putea plimba pe banii contribuabililor…asta după ce a cumpărat și anul trecut. Asta s-a întâmplat acum, în ședința de consiliu local, cu sprijinul domnului primar Marcel Romanescu și a majorității putrede – PNL-PRO România”, a transmis consilierul local Eduard Lădaru.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: