spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateAlimentarea cu apă a mai multor localități gorjene va fi afectată timp...

  Alimentarea cu apă a mai multor localități gorjene va fi afectată timp de o zi

  Alimentarea cu apă a mai multor comune și a orașelor Tismana și Rovinari, din județul Gorj, va fi afectată pe o perioadă de 24 de ore, de miercuri, 10 noiembrie, și până joi dimineața, ca urmare a lucrărilor care se execută pentru introducerea celei de-a doua conducte de la Isvarna, Tismana.

  „Compania de Apă Oltenia este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă de la Stația de apă Isvarna, în perioada 10-11-2021, ora 6.00 – 11-11-2021, ora 6,00. Motivul opririi îl constituie necesitatea înlocuirii unor vane la Stația de Captare Isvarna, precum și executarea unor lucrări de revizie și reparații pe traseul aducțiunii Isvarna-Craiova.

  Vor fi afectate următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Tismana, Cîlnic, Telești, Rovinari, Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni“, se arată într-o adresă a Companiei de Apă Oltenia.

  Conducerea Primăriei Rovinari cere să fie luate măsuri

  Conducerea Primăriei Rovinari a transmis această situație societății Aparegio, care se ocupă de alimentarea cu apă a orașului, pentru a lua măsurile necesare: „Urmare a adresei înaintate de către Compania de Apă Oltenia cu privire la efectuarea unor lucrări constând în înlocuirea unor vane la Stația de Captare Isvarna, a unor lucrări de reparații și revizie pe traseul aducțiunii Isvarna – Craiova,  vă aducem la cunoștință faptul că, în perioada 10.11.2021, ora 06:00 – 11.11.2021, ora 06:00, alimentarea cu apă de la Stația de Captare Isvarna va fi întreruptă.

  Pentru a resimți cât mai puțin efectele acestei întreruperi, am transmis reprezentanților APAREGIO Gorj S.A să ia toate măsurile pentru ca cetățenii să fie afectați cât mai puțin, inclusiv prin asigurarea unui stoc de rezervă în bazinele proprii.

  Totodată, facem un apel și la dumneavoastră, agenți economici și cetățeni ai orașului Rovinari, ca în perioada amintită, consumul de apă să se facă cu cea mai mare responsabilitate, evitându-se orice fel de risipă“, se arată într-un comunicat al Primăriei Rovinari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: