spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateA fost desemnată firma care va elabora proiectul tehnic de modernizare a...

  A fost desemnată firma care va elabora proiectul tehnic de modernizare a unui drum național din Gorj

  O asociere de firme va întocmi proiectul tehnic pentru reabilitarea Drumului Național 67 B Târgu Cărbunești-Pitești.

  „Pentru procedura de achiziție publică privind servicii de reactualizare proiect tehnic conform expertize tehnice, detalii de execuție și asistentă tehnică DN67B km 0+000-188+200. A fost depusă o singură ofertă de către asocierea Elternhaus – Studio Corona SRL Civil Engineering și doi subcontractanți declarați Engineering Design SRL, Geotesting.

  Obiectul licitației constă în reactualizarea proiectului tehnic conform expertizei tehnice actualizate, detalii de execuție și asistență tehnică pe perioada execuției lucrărilor“, se arată într-un comunicat al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPD) Craiova.

  Anul viitor va avea loc licitația pentru execuția lucrărilor

  În doar câteva luni, documentația tehnică va fi întocmită, iar lucrarea va fi scoasă anul viitor la licitație în vederea stabilirii firmei care va executa lucrările.

  „Pentru realizarea obiectivului de investiții „Modernizare DN 67B Scoarța-Pitești” și punerea acestuia în funcțiune sunt planificate la nivel de Autoritate Contractantă derularea activităților și inițiativelor următoare:

  – Elaborarea documentațiilor tehnico-economice faza Reactualizare PT, inclusiv DTAC pentru realizarea obiectivului de investiții, inclusiv verificarea PT de către specialiști verificatori de proiecte atestați, durată estimată: 3 luni;

  -Elaborarea detaliilor de execuție, durată estimată: 1 lună;

  -Asistență tehnică: 72 de luni, din care 36 de luni pe durata execuției lucrărilor și 36 de luni pe perioada de garanție de bună execuție.

  De la data emiterii ordinului de începere pentru elaborarea reactualizării proiectului tehnic se va avea în vedere ca la 1 lună de zile să se predea documentația tehnică aferentă „Pod peste Valea Richita la Poiana Lacului, km 175+822” iar la 2 luni predarea documentației tehnice aferentă „Pod peste râul Olt la km 119+238 la Poganu”.

  Valoarea estimată fără TVA: 7.124.685,05“, se mai arată în comunicatul de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: