spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateAmbasadorul Pakistanului în România, cioban la Stâna Ștefanu

  Ambasadorul Pakistanului în România, cioban la Stâna Ștefanu

  Ambasadorul Pakistanului în România a vizitat miercuri, 14 iulie, Transalpina, cea mai înaltă şosea din România, și a făcut un popas la Stâna Ştefanu, unde s-a bucurat de ospitalitatea băciţei Mărioara Babu, dar şi de măncărurile tradiţionale pregătite la Stână.

  Ambasadorul Zafar Iqbal a îmbrăcat un cojoc din lână specific ciobanilor şi chiar a mers la turma de mioare de la stână şi s-a fotografiat cu un ieduţ. Mai mult decât atât, Excelența Sa le-a dat o mână de ajutor ciobanilor de la stână şi i-a ajutat să pregătească bulzul şi să îl servească turiştilor.

  „Am descoperit un om foarte modest şi jovial“

  Ambasadorul s-a simţit foarte bine şi a promis că o să revină pe Transalpina.

  „Am fost onoraţi să-l avem oaspete la stână pe Domnia Sa, Dl. Zafar Iqbal, ambasadorul Pakistanului în România. Am descoperit un om foarte modest şi jovial. A fost încântat să vadă că România are ocupaţii tradiţionale. Ne-a explicat că şi în Pakistan oieritul şi creşterea animalelor sunt ocupaţii tradiţionale şi a fost fericit să deguste din preparatele noastre. Chiar ne-a ajutat la prepararea bulzului!

  Domnule Ambasador, să reveniţi, după cum aţi promis!“, este mesajul transmis de băciţa Mărioara Babu pe pagina sa de Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: