spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăEvenimentCondamnare de 20 de ani de închisoare pentru crima din Piața Centrală

  Condamnare de 20 de ani de închisoare pentru crima din Piața Centrală

  Doi frați din Târgu Cărbunești au fost condamnați pentru crima din Piața Centrală din Târgu Jiu, din ultima zi a anului 2019, care a oripilat opinia publică. Unul dintre ei a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, iar celălalt la trei ani de închisoare pentru lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

  Frații Daniel și Alin Dumitru au lovit victima, care se afla la coadă la pește, cu pumnii și cu picioarele, iar, după ce a căzut, Daniel l-a înjunghiat în spate, iar victima a murit la spital din cauza hemoragiei.

  Daniel Dumitru a fost condamnat la o pedeapsă de 20 de ani. „Contopește pedepsele aplicate și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 18 ani închisoare, la care adaugă un spor de 6 luni, reprezentând 1/3 din pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, rezultând o pedeapsă de 18 ani și 6 luni închisoare, pe care o adaugă la restul rămas de neexecutat de 192 de zile din pedeapsa ce constituie primul termen al recidivei postcondamnatorii, urmând ca inculpatul Dumitru Daniel să execute pedeapsa de 18 ani, 6 luni și 192 de zile închisoare“. se arată în sentința Tribunalului Gorj.

  Ucis pentru că i-a găsit un concubin fostei sale iubite

  Daniel Dumitru este chiar fostul cumnat al victimei, care avea vârsta de 43 de ani. Agresorul a fugit, dar a fost capturat ulterior.

  Crima a avut la bază un conflict în familie. „Inculpatul, pe fondul unei stări conflictuale legate de dorința de a fi despăgubit pentru un pretins afront adus de victima B.R., constând în pretinsa aducere de către victimă a unui concubin pentru fosta concubina a inculpatului, a luat hotărârea fermă ca, în situația în care nu i-ar fi fost satisfăcute pretențiile financiare în cadrul judecății țigănești, să suprime viața victimei, postând pe o rețea de socializare monologuri în care își expunea nemulțumirile și avertismentelor către victimă, amenințând-o cu săvârșirea unor fapte grave pentru care ar fi urmat să fie condamnat la «50 de ani de închisoare»“, au transmis procurorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: