spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateAndra, pe scenă la Târgu Jiu

  Andra, pe scenă la Târgu Jiu

  Autoritățile din Târgu Jiu au finalizat calendarul activităților dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu, printre numele invitaților aflându-se și Andra. Evenimentele vor debuta pe 16 mai și vor cuprinde acțiuni pentru toate categoriile de vârste.

  Primele spectacole în aer liber vor avea loc în centrul Municipiului Târgu Jiu. Sunt așteptate banduri și artiști de renume, în acest sens fiind alocați peste 30 de mii de euro.

  „Avem mai multe proiecte pe care le realizăm cu comunitățile din Târgu Jiu. Este o perioadă extrem de încărcată. Vom avea o săptămână de evenimente la Târgu Jiu, de Zilele Municipiului Târgu Jiu. Începem cu spectacole de muzică populară, orchestra Valahia, muzică ușoară- Smiley.

  Vom avea evenimente pe toată această perioadă și la corturile de pe insuliță, pentru că am stabilit că luni, marți și miercuri o să organizăm aceste evenimente în centrul orașului, concertul susținut de Valahia și cel susținut de Smiley, care vine să completeze evenimentul cu Balul Bobocilor.

  De joi ne mutăm pe insuliță, unde vom avea spectacole de muzică populară joi, vineri și sâmbătă, la corturile care se instalează pe insuliță. Duminică va fi un mega concert, numele este deja cunoscut, s-au purtat discuții, dar încă nu este finalizat contractul. Andra va concerta la Târgu Jiu” , a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: