spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateAu furat startul Black Friday. „Doar minciuni!”

  Au furat startul Black Friday. „Doar minciuni!”

  Și anul acesta „Vinerea neagră a cumpărăturilor” începe mai devreme decât ne-am fi așteptat. În magazinele de electrocasnice prețurile sunt prezentate ca intrate la apă deși suntem abia la începutul lui noiembrie. Cetățenii nu mai par atrași de ziua prețurilor mici, experiența anilor trecuți făcându-i să fie cumpătați la cumpărături.

  Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.  În România, acțiunea este organizată, de obicei, cu o săptămână mai devreme, însă, în ultimii ani, după cum se promovează marile magazine, “este Black Friday” tot anul. Reducerile anunțate sunt aspru criticate de gorjenii care spun că totul este o simplă manipulare.

  “Ce vinere neagră, este o afacere! Doar minciuni. Am văzut deja anunțurile. Peste tot, în toate magazinele vezi etichetele dar dacă analizezi prețul îți dai seama că nu e nicio reducere. Nu suntem în stare nici să copiem dacă tot vrem să luăm sărbătorile altora. În țara asta totul se transformă”, a declarat un târgujian.

  “Eu cumpăr doar online. Nu cred în ofertele din magazine. Am văzut că deja au început reclamele. De obicei compar prețurile, nu mă arunc să achiziționez ceva doar de dragul procentului de reducere afișat”, a transmis un tânăr.

  Dacă până la adevărata zi de Black Friday se menține obligativitatea prezentării certificatului de vaccinare, marile magazine din Târgu Jiu vor avea de suferit. Numărul de cumpărători care le trec pragul s-a rărit de când măsura a fost impusă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: