spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateBani de la Consiliul Județean pentru 11 localități din județ

  Bani de la Consiliul Județean pentru 11 localități din județ

  Mai multe localități din județul Gorj au primit bani de la Consiliul Județean Gorj  pentru  finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale pe anul 2021. Sumele au fost repartizate în funcție de proiectele derulate, pe lista localităților beneficiare regăsindu-se atât UAT-uri conduse de PSD cât și de PNL.

  Consilierii județeni au aprobat în ultima ședință o hotărâre ce a vizat repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale pe anul 2021. 11 localități au primit bani pentru finalizarea acestor investiții. Printre ele se numără orașul Târgu Cărbunești dar și comunele Bălănești, Bumbești Pițic, Bustuchin, Glogova, Peștișani, Roșia de Amaradia, Polovragi..

  “Se aprobă majorarea repartizării pe unităţi administrativ – teritoriale, pentru anul 2021, cu suma de 7.572 mii lei, reprezentând sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale, conform anexei ce face parte integrantă din prezenta hotărâre”, se arată în proiectul aprobat în sedința de Consiliu Județean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: