spot_img
29 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateCadouri speciale oferite Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu și Serviciului Județean...

  Cadouri speciale oferite Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu și Serviciului Județean de Ambulanță

   

  O serie de obiecte decorative realizate de zece copii care participă la cursurile de Artă plastică și decorativă la Centrul de Cultură și Artă „Cobilița”, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, au fost donate Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Micuții artiști au fost primiți  de reprezentanții celor două instituții, care le-au mulțumit pentru gestul frumosul.

  „Asociația Pro Vertical, prin Centrul de Cultură și Artă „Cobilița” a donat, Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, zeci de lucrări cu tematică legată de Sărbătorile de iarnă! Lucrările au fost realizate cu migală și multă pricepere de copiii din clasa de Artă Plastică și Decorativă a Centrului de Cultură și Artă „Cobilița”. Oaspeții au fost primiți în curtea SJU Târgu-Jiu de către Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu-Jiu, doctorul Claudiu Constantinescu, managerul SAJ Gorj, medicul Simona Ișfan, șefa Secției Pediatrie, Laura Mătrăgună, directorul de îngrijiri medicale al SJU Târgu-Jiu și alți reprezentanți ai celor două instituții.

  Copiii, alături de Aura Stoenescu (reprezentanta Asociației Pro Vertical), au creat obiecte decorative viu colorate, atent lucrate din materiale reciclabile: oameni de zăpadă, brăduți de Crăciun în miniatură, coronițe frumos decorate, dar și zeci de desene și picturi care vor înveseli micuții internați la Pediatrie. Lucrările decorative au fost egal împărțite între SJU Târgu-Jiu și SAJ Gorj“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  „Am vrut să le mulțumim medicilor“

  Alexandru, unul dintre micii artiști, a spus că a dorit să le mulțumească medicilor pentru munca lor în acești ani dificili: „Am vrut să le mulțumim medicilor și angajaților de la Ambulanță și Spital pentru tot ce au făcut în acești ani. De asemenea, am făcut mai multe desene și m-am gândit că îi vor bucura pe copiii internați la Pediatrie”.

  „Copiii au lucrat cu multă dăruire aceste obiecte. Ideea i-a aparținut lui Alexandru, unul dintre cursanți, prezent astăzi la eveniment. Au vrut să le facă o bucurie atât pacienților internați la Pediatrie, cât și medicilor și angajaților de la Spital și Ambulanță. Pentru acești copii, medicii și asistenți sunt eroi și au vrut să le mulțumească! De aceea și proiectul se numește Vă mulțumim!”, a declarat Aura Stoenescu, de la Asociația Pro Vertical și Centrul de Cultură și Artă „Cobilița”.

  La finalul întâlnirii, copiii au primit daruri din partea gazdelor și au aflat lucruri interesante despre activitatea medicilor de la Ambulanță, medicul Claudiu Constantinescu, directorul SAJ Gorj, prezentându-le o autospecială.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: