spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateCompanie într-o situație dezastruoasă. Activele scoase la licitație, cumpărate de CJ

  Companie într-o situație dezastruoasă. Activele scoase la licitație, cumpărate de CJ

  Consiliul Județean Gorj a preluat din activele Întreprinderii de Drumuri și Poduri. Reorganizarea judiciară dispusă în cadrul Întreprinderii de Drumuri și Poduri Gorj, din cauza situației dezastruoase în care a ajuns compania, a făcut ca bunurile să fie scoase la licitație. Reprezentanții Consiliului Județean au adjudecat însă prin licitație activele IDP, pentru care au plătit 1.388.216 lei.

  Procesul de îngropare a IDP Gorj a început cu mai mulți ani în urmă, după ce contractele pentru întreținerea drumurilor județene din Gorj au ajuns pe mâna omului de afaceri Ion Iordache, cel care vizează acum un post de senator din partea PNL. Pe data de 5 noiembrie activele unității au fost scoase la licitație, în urma adjudecării, Consiliul Județean a fost declarat câștigător. Detaliile contractului de vânzare -cumpărare au fost stabilite în cadrul unei ședințe de consiliu județean.

  Proiect de 188 de milioane de euro

  În cadrul aceleiași sedințe s-au pus în discuție și alte două proiecte extrem de importate pentru județ. “Primul vizează programul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Această finanțare din fonduri europene privește infrastructura din județul Gorj și are o valoare de 188 de milioane de euro. Am făcut pași importanți alături de ADIA și Aparegio. Va fi un program care va implica o extindere și reașezare a infrastructurii de apă și apă uzată. În al doilea rând este un proiect care privește reabilitarea energetică a unei clădiri din cadrul patrimoniului Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu și anume cea situată pe strada Tudor Vladimirescu. Această reabilitare energetică vine într-un spectru mai larg de măsuri care vor fi luate pentru intervenția la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu de modernizare a infrastructurii medicale din județul Gorj”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Cristinel Rujan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: