spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateDeputatul Manta, apel la autorități și populație pe tema consumului de droguri

  Deputatul Manta, apel la autorități și populație pe tema consumului de droguri

  Crește de la zi la zi numărul tinerilor depistați la volan sub efectul substanțelor interzise. Nici județul Gorj nu face excepție, motiv pentru care politicienii iau în calcul înăsprirea pedepselor. Deputatul PSD Claudiu Manta sprijină demersul demarat, deja, de premierul României și cere autorităților și cetățenilor să facă front comun, pentru o societate în siguranță.  „Iresponsabilitatea de a urca dogat la volan și a lua vieți nevinovate trebuie sancționată mult mai dur. Oricât de drastic am înăspri pedepsele, ele nu pot compensa pierderile pentru persoanele rămase fără cei dragi, sau pentru cei schilodiți pe viață”, transmite Claudiu Manta.

  Parlamentarul gorjean salută deciziile premierului României în privința gestionării acestei probleme. Claudiu Manta, părinte la rândul său, susține că este mai bine să previi pericolul.
  „Premierul Marcel Ciolacu a cerut instituțiilor abilitate, să înceapă o luptă dură împotriva rețelelor de traficanți de droguri. Am avut cazuri, inclusiv în județul Gorj, în care drogurile erau vândute elevilor, care au fost atrași în astfel de rețele și au fost transformați în dealeri. Avem obligația morală și civică, să ne apărăm copiii de capcanele distructive ale acelor indivizi, care se folosesc de naivitatea și de tentațiile vârstei lor, ca să obțină profituri ilegale. Instituțiile trebuie să demonstreze că nu sunt depășite de acest fenomen. Și oricare dintre voi poate ajuta, atunci când vede o persoană cu comportament bizar. Mai bine anunțați autoritățile, decât să o lăsați să devină un criminal, cum am văzut în cazul de la 2 Mai”, mai transmite deputatul de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: