spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateDotări pentru deschiderea Grădiniței 8 din Târgu Jiu

  Dotări pentru deschiderea Grădiniței 8 din Târgu Jiu

  Chiar înainte de noul an școlar au fost achiziționate echipamentele necesare pentru Grădinița numărul 8 din municipiul Târgu Jiu. Achiziția a avut loc în cadrul unui proiect de extindere și reabilitare la unitatea de învățământ respectivă. Bugetul pentru cumpărarea mobilierului și a celorlalte tipuri de echipamente este de peste 70.000 de lei.

  Și celelalte unități de învățământ din municipiul Târgu Jiu au fost pregătite pentru noul an școlar. Cu toate acestea, în alte școli, precum Colegiul Național „Spiru Haret” lucrările de reabilitare vor continua. Va continua și coșmarul elevilor, al profesorilor și al părinților legat de situația Școlii Gimnaziale „Alexandru Ștefulescu”, din Târgu Jiu. Aici se păstrează șanțul de pe Calea Eroilor, un dezastru urbanistic în municipiu, de mai bine de un an de zile.

  Șefii Primăriei au decis să prelungească prin act adițional contractul cu firma care a fost angajată să execute lucrările, însă în continuare lucrurile trenează. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu strada Calea Eroilor după ce va începe școala.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: