spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateGolea a fost revocat din poziția de administrator special al clubului Pandurii

  Golea a fost revocat din poziția de administrator special al clubului Pandurii

  Trei din cei patru membri asociați ai Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu au decis, în cadrul Adunării Generale a Membrilor Asociați din data de 16 august, schimbarea lui Marin Golea din poziția de administrator special al clubului aflat în insolvență. Acesta a fost înlocuit cu Daniela Șerban. Cei care au votat pentru această schimbare sunt Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj și Primăria Târgu-Jiu.

  „Se revocă din calitatea de persoană împuternicită domnul Golea Marin, împuternicire dispusă prin (…) a Adunării Generale a Membrilor Asociați ai Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu, având în vedere neaducerea la îndeplinire a mandatului încredințat”, se arată în hotărârea adoptată de Adunarea Generală.

  Plângere penală împotriva lui Golea

  Marin Golea este un apropiat al lui Marin Condescu, cel care este reprezentantul celor care au datorii de recuperat de la clubul Pandurii, aflat în insolvență. Complexul Energetic Oltenia a depus o plângere penală împotriva lui Marin Golea pentru că nu a dus la îndeplinire hotărârea luată în primăvara acestui an de retragere din calitatea de membru asociat de către Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj și Primăria Târgu-Jiu.

  „A fost adoptată Hotărârea nr.2 din data de 10.05.2021 a Adunării Generale a Membrilor Asociați (..) ca urmare a renunțării la calitatea de membru asociat de către Complexul Energetic Oltenia (…), Consiliul Județean Gorj (…). Primăria Târgu-Jiu (…) și s-a dispus: «Împuternicește administratorul special Golea Marin pentru efectuarea la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor a modificărilor Statutului și înscrierea acestor modificări, drept urmare a renunțării la calitatea de asociat de cei trei membri (…) Societatea Complexul Energetic Oltenia SA a formulat plângerea penală nr. 16780 06.08.2021, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, împotriva numitului Golea Marin, în calitatea de administrator special cu drepturi depline de administrare al debitoarei CLUBUL SPORTIV PANDURII LIGNITUL Târgu-Jiu aflat în insolvență, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, prevăzută de articolul 297 Cod Penal, pentru faptul că acesta și-a încălcat cu intenție atribuțiile prevăzute de dispozițiile legale, nu a respectat Hotărârea Adunării Generale a Membrilor Asociați și nu a dus la îndeplinire împuternicirea/mandatul acordat de asociați, lezând astfel drepturile și interesele membrilor asociați, între care și Societatea Complexul Energetic Oltenia SA”, se precizează în documente.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: