spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateGunoi adus din Turburea, aruncat în incinta CET Târgu Jiu

  Gunoi adus din Turburea, aruncat în incinta CET Târgu Jiu

  Serviciul Public de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei comunei Turburea a fost amendat cu 40.000 de lei pentru că abandonat gunoiul încărcat într-o mașină pe un teren aflat în incinta CET Târgu Jiu
  „În urma informațiilor apărute pe rețelele de socializare cu privire la abandonarea deșeurilor menajere în zona CET Tg Jiu, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au început de îndată cercetările în acest caz. Răspunzător de această faptă s-a constatat a fi Serviciul Public de Gospodărire Comunală din cadrul UAT Turburea care a și fost sancționat cu amendă în valoare de 40 000 lei. În același timp acesta a fost obligat să suporte cheltuielile pentru salubrizarea zonei în care a abandonat deșeurile“, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj.

  Mașina de gunoi s-a defectat

  Primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă, a spus că mașina cu care era transportat gunoiul menajer s-a defectat, iar șoferul s-a gândit să golească încărcătura pentru a putea repara mașina, după care să ridice deșeurile: „I s-a defectat mașina și a vorbit cu cineva să lase încărcătura pentru o scurtă perioadă până să repare defecțiunea. Este vorba de pernele de aer. Nu mai putea să ajungă la groapa de gunoi pentru că pernele de aer țin greutatea și ajungea pe roată. Se vede că sunt schimbate. Nu avea altă soluție decât să dea jos greutatea și să o repare. Așa s-a gândit el. Eu nu am fost anunțat de această situație. A fost filmat de cineva cu un «trucker», care i-a și spus să dea gunoiul jos și să-l lase acolo“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: