spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateIarna se întoarce. Ce măsuri iau autoritățile?

  Iarna se întoarce. Ce măsuri iau autoritățile?

  Comandamentul de iarnă din județul Gorj s-a reunit de urgență ca urmare a atenționările meteo făcute de ANM. Autoritățile susțin că s-au impus o serie de măsuri menite să vină în sprijinul populației.

  Gorjul se numără printre localitățile unde există deja un cod de vreme rea. Pentru a nu avea probleme cauzate de atenționările ANM, autoritățile iau măsuri din timp. Prefectul județului Gorj a convocat comandamentul de iarnă, după ce județul este vizat de o atenționare de scădere bruscă a temperaturilor. „După cum am fost anunțat, temperaturile vor scădea brusc, așa că am convocat un comandament de iarnă, în care o să fie prezente toate instituțiile, pentru a lua toate măsurile necesare ca lucrurile, în perioada următoare, să se desfășoare în mod normal și pentru a nu avea în special incidente și mă refer la persoanele fără adăpost”, a declarat Cosmin Pistol.

  Aviz primăriilor

  Și primarii au fost atenționați cu privire la măsurile ce trebuie luate. “Am emis o adresă referitor la modul de pregătire a primăriilor, în zona școlilor. Vrem să aibă tot ceea ce este necesar, referitor la încălzire pentru ca elevii să nu aibă de suferit”, a mai susținut prefectul de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: