spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăPoliticÎncă un liberal a părăsit postul de consilier județean

  Încă un liberal a părăsit postul de consilier județean

  PNL își modifică din nou componența în Consiliul Județean Gorj. Încă un membru de partid și-a dat demisia din funcția de consilier județean. Iulian Popescu, fostul candidat la fotoliu de șef al județului a ales să ocupe postul de consilier de stat. Face echipă cu premierul Florin Cîțu declarând că astfel are șansa să facă lucruri cu un impact national.

  Iulian Popescu își motivează gestul declarând că din postura de consilier județean nu poate face prea multe pentru județ. “Potrivit legii, trebuie să aleg între postul de consilier județean și cel de consilier de stat.  Nu le pot exercita pe amândouă pentru că aș fi în incompatibilitate. Mi-am înaintat demisia din funcția de consilier județean, după ce mi-am răspuns la întrebarea: Din ce postură pot ajuta mai mult? În Cancelaria primului ministru Florin Cîțu am primit sarcini legate de digitalizare și reforma administrativă, ceea ce îmi oferă șansa să fac lucruri cu impact la nivel național, dar și să rămân aproape de județul meu.

  În aceste luni în Consiliu Județean, unde PSD are majoritate covârșitoare, am încercat, cu toate argumentele, să-i conving că proiectul spitalului nou este fezabil, dar și despre alte proiecte. Această experiență m-a făcut să înțeleg că lucrurile se mișcă foarte încet spre deloc la Consiliul Județean și că trebuie să găsesc alte posibilități de a face ceva pentru Gorj.

  Îmi doresc să-mi consolidez relația de colaborare pe care o am cu mulți primari din Gorj, astfel încât să reușim să producem cât mai multe schimbări în Gorj.

  Demisia din CJ Gorj este încă o încercare a mea de a ajuta oamenii din Gorj mergând într-un loc de unde sper să pot face mai mult”, a transmis liberalul promovat la nivel național.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: