spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateIncredibil cum arată o stradă dintr-un oraș din Gorj

  Incredibil cum arată o stradă dintr-un oraș din Gorj

  O stradă din orașul Turceni arată într-un mod deplorabil. Bălțile și nămolul de pe strada Lisului sunt până la genunchi și localnicii trebuie să poarte mereu cizme din cauciuc atunci când vor să plece din casă.

  Strada se află în satul Strâmba Jiu, care aparține de localitatea Turceni, care este condusă de către primarul liberal, acum, Cristina Cilibiu, cumnata omului de afaceri Ion Iordache, senator din partea PNL.

  Fotografii cu modul în care arată această stradă au fost postate pe Facebook. Localnicii au încercat să facă haz de necaz prin mesajele pe care le-au transmis: „Vinde cineva cizme din alea de pescar pana la șolduri?  Nu cred ca mai are sens să mai zic ceva, dacă cei direct afectați dorm și se resemnează și se complac în această situație. Dar am totuși nevoie de cizmele alea în cazul în care o să ajung pe aceasta «stradă»…. offf, am uitat să menționez că asta este o stradă și nu e pe lună, e la noi“.

  Un alt localnic spune că la Strâmba Jiu s-ar putea deschide o stațiune cu băi de nămol: „S-a anunțat la televizor că vor apărea extratereștrii pe uliță (că stradă nu o putem numi) Lisului, Stramba-Jiu și pentru cei bolnavi cu dureri de oase le recomandăm stațiunea băi de nămol, Strâmba-Jiu“.

  Investiții doar în zona centrală din Turceni

  Potrivit localnicilor, și alte străzi din Turceni sunt desfundate, cum ar fi strada, Bujorilor.

  „S-au făcut modernizări doar în zona centrală a localității, pe când satele componente au fost lăsate de izbeliște. Străzile sunt desfundate. Nici cu mașina nu se poate circula, pentru că rămâi blocat“, a spus un locuitor din Strâmba Jiu.

  Un oraș cu buget uriaș

  Turceni este unul dintre orașele cu cel mai mare buget pe cap de locuitor, avându-se în vedere că la Turceni funcționează una dintre cele mai mari termocentrale din țară, precum și o fabrică importantă de ghips carton.

  Niciun reprezentant al primăriei nu a putut fi contactat pentru a oferi explicații. Primărița era plecată în concediu și nu a răspuns la telefonul mobil, iar viceprimarul se afla într-o ședință.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: