spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateMai puține accidente grave în anul 2021, dar mai multe victime

  Mai puține accidente grave în anul 2021, dar mai multe victime

   

  Numărul accidentelor grave înregistrate anul trecut în județul Gorj a scăzut față de anul anterior cu 12%. De asemenea, evenimentele rutiere soldate cu persoane grav rănite au fost cu 32% mai puține față de anul 2021.

  În schimb, numărul victimelor a fost mai mare. Potrivit Poliției Gorj, 35 de persoane au decedat în urma evenimentelor rutiere, cu 18 mai multe față de anul 2020.

   

  997 de infracţiuni pe drumurile din Gorj

   

  „În anul 2021, polițiștii rutieri au organizat și executat 2.679 de acțiuni, urmărindu-se acoperirea zonelor cu risc crescut de accidente și a sectoarelor de drum, unde circulația vehiculelor se desfășoară cu dificultate, atât în mediul urban, cât și în cel rural.

  Au fost constatate 997 de infracţiuni, dintre care 583 pe linie de circulație rutieră, fiind aplicate și 48.045 de sancțiuni contravenționale.

  483 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, au fost constatate de către polițiști în flagrant delict“, a informat conducerea Poliției Gorj.

   

  Aproape 6.000 de permise de conducere au fost reținute

   

  Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5.935 de permise de conducere și retrase 1.707 certificate de înmatriculare.

  „În toate cele 29 de cazuri privind săvârșirea infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, polițiștii au identificat autorii“, au mai transmis reprezentanții IPJ Gorj.

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: