spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateConcert de Dragobete susținut de Ada Milea

  Concert de Dragobete susținut de Ada Milea

  Artista Ada Milea va susține de Dragobete un concert la Târgu Jiu. Spectacolul va avea loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“.

  Biletele au fost puse în vânzare, iar cei care doresc să participe la acest eveniment artistic trebuie să se grăbească, deoarece mai sunt puține bilete disponibile. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

  „Dragobetele, patron al dragostei și al bunei dispoziții pe plaiurile românești!

  Dragobetele sau vestitorul primăverii, momentul în care natura renaște, păsările își caută cuiburi și, o dată cu natura, reînvie și iubirea.

  Dragobetele marchează ziua în care întreaga suflare sărbătorește înnoirea firii și așteaptă primăvara!

  Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” vă invită la sărbătoarea iubirii strămoșești, miercuri, 24 februarie, de la ora 19:00, Ada Milea în concert de Dragobete“, se arată pe pagina de Facebook a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

   

  Ada Milea regizează o piesă de teatru la Târgu Jiu

   

  Ada Milea se află de mai mult timp la Târgu Jiu, unde regizează piesa „Exploratorul“, care va fi prezentată publicului târgujian la începutul lunii martie.

  „A fost un gest frumos al Adei Milea, pe care îl apreciem, deoarece inițiativa de a organiza acest concert i-a aparținut, iar noi am venit în sprijinul ei“, a spus Iani Gârbaciu, consultant artistic al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: