spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
marți, mai 7, 2024
Altele
    AcasăActualitateMunicipiul Târgu Jiu participă la competiția de a deveni „Capitală a Tineretului...

    Municipiul Târgu Jiu participă la competiția de a deveni „Capitală a Tineretului din România-2023“

    Municipiul Târgu Jiu participă la competiția pentru desemnarea ca oraș „Capitală a Tineretului din România-2023“. În cazul în care va fi declarat câștigător, municipiul Târgu Jiu va trebui să contribuie cu suma de 1,2 milioane de lei noi pentru organizarea unor evenimente și pentru finanțarea proiectelor de tineret de la nivel local.

    Primăria Târgu Jiu a încheiat un parteneriat cu mai multe asociații și alte fundații în vederea depunerii candidaturii, precum și pentru desfășurarea unor acțiuni în cazul câștigării competiției.

    Primăria va înființa un centru pentru tineret

    Primăria Târgu Jiu s-a angajat, de asemenea, să înființeze un centru pentru tineret. „Obiectivul general este de a transforma Târgu Jiul într-un centru cu oportunități de dezvățare, reînvățare și învățare online și offline (pentru tineri și membri și comunitate) bazată pe capacitatea tinerilor, organizațiilor de tineret, administrației publice și a mediului de afaceri de a lucra împreună în ipostaze complementare“, se arată în proiectul de specialitate al hotărârii de Consiliul Local.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: