spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateNoi pericole de alunecări de teren în Rosia de Amaradia

  Noi pericole de alunecări de teren în Rosia de Amaradia

  Liviu Cotojman, edilul localităţii Roşia de AmaradiaRevine pericolul alunecărilor de teren în comuna Roșia de Amaradia. Primarul Liviu Cotojman crede că în maxim un an de zile pământul o va lua din nou la vale, pentru că nu s-a investit în consolidarea terenurilor excavate.

  Pământul a luat-o la vale, din nou, în zona Seciuri. Autoritățile locale sunt nemulțumite acuzând CE Oltenia că nu și-a respectat angajamentul, de a reface terenurile afectate. Liviu Cotojman susține că lipsa de implicare pune în pericol gospodăriile oamenilor.

  „La Seciuri sunt deja 15 case în pericol. Anul viitor vom vorbi de noi alunecări de teren. Alunecarea de care vorbesc înaintează de la an la an, un kilometri, din haldă înspre sat. La anul va ajunge lângă fundațiile caselor. Am o rețea de apă pentru tot satul Ruget care este foarte aproape de alunecări. Dacă nu fac ceva, risc să rămân fără alimentarea cu apă în tot satul”, a transmis primarul la un post de radio local.

  Pe de altă parte se dorește redeschiderea fronturilor de lucru. „Poate intervenind să ajute satul vor gândi să redeschisă, pentru un punct de desfacere. Sunt două escavatoare care staționează acolo. E nevoie de cărbune și putem da viață, din nou, Gorjului, dacă se îndreaptă spre rezervele pe care le avem. Avem aprobări. Veniți la Roșia de Amaradia că aveti front de lucru pentru cinci ani, fără probleme! Sper să facă ceva cu această zonă”, a mai transmis primarul Liviu Cotojman.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: